Tilby deres gründere en egen skole online!

Vi  i Silicia - Vestfold Technology Incubator har digitalisert alle våre kursmoduler slik at våre gründere kan få tilgang til kurset og anbefalte oppgaver når det passer de best, på hvilken som helst digital flate. De bruker i tillegg kurset som repetisjon etter kurs de deltar på.

Nå vil vi gjerne tilby andre inkubatormiljøer, etablererkontorer etc en mulighet til å gjenbruke den innsatsen vi har lagt ned i dette så vi kan hjelpe flest mulig til en god start på sin entreprenør reise.

Les mer om innholdet under og bestill prøvetilgang  i dag.

Ja, dette er midt i blinken! Kontakt meg, vi vil gjerne høre mer!

Onlineskole & Ressursbank for gründere

Gi dine gründere i oppstartsfasen alltid tilgang til å lære mer om forretningsmodellering og tilgang til en STOR ressursbank, slik at de kjapt blir klar for å kommersialisere sitt produkt!

 

Gi dine gründere tilgang allerede i dag!

Onlinekurs i forretningsmodellering for gründere.

"Etter ca 10 mnd hos Silicia ønsket jeg å repetere en del av det jeg har fått være med på. Gjennomgikk derfor Inkubatorskolen på nett, Modul 1 og 2, og vil gjerne gratulere med et flott opplegg. Modulene og Delmodulene er greit lagt opp med gode slides og nedlasting av dokumenter for hver Modul. Her ligger det mye erfaring, kompetanse og arbeid bak. Helle's utfyllende kommentarer tilfører ytterligere informasjon og troverdighet. Veldig nyttig å bruke som oppslagsverk videre i utviklingsprosessen, ikke bare helt i startfasen. Ressursbanken som gir tilgang til mye nyttig informasjon og verktøy for å utvikle en effektiv virksomhet er også nyttig. Jeg ser fram til de videre Modulene blir lagt inn. Inkubatorskolen vil bli flittig brukt. "

Steinar Danielsen
Wastecore AS

"Inkubatorskolen er et lærerikt opplegg Silicia har, som Grûndere kommer til og ha masse nytte av der og da/og i videre løp, Det er kjempe nyttig og ha, jeg har lært selv utrolig masse som jeg ikke visste fra før som jeg fikk nytte av her og nå, som jeg også vet jeg kommer til og få nytte av i senere løp. Jeg skrev ned alt av det jeg trengte av innhold og lagret det og har allerede begynt og bruke en del av informasjonen man får igjennom Modulene man går igjennom. Setter utrolig stor pris på og få den muligheten av å lære det såpass tidlig. Vil også anbefale dette videre til andre Grûndere. "

Eirik Larsen
Co - Founder of Buddy a Social Media Application.

Modul 1  - Avklaring interne forhold og Forretningsmodellering

Denne modulen har 7 treningssesjoner som tar gründeren gjennom forretningsmodellering, målgrupper, hvilke behov de dekker, markedspotensial, verdiløfte, forretningsidè, kunderelasjoner, konkurrenter, ressurskartlegging, hvilke ambisjoner og visjoner de har etc

Modul 2 - Avklaring eksterne forhold og fokusområder

I denne modulen går vi bla. Igjennom: Hvordan distribuere? Nøkkelpartnere, hvordan selge og hvordan tjene penger, inntektsstrøm, kostnadsstyring, partnere, kunderelasjoner og nøkkelressurser.

Modul 3 - Formalia og Organisering av virksomheten

 

Denne modulen inneholder informasjon og læring om selskapsform, formaliteter, eierforhold, avtaler og IPR. Under denne vil det mest sannsynlig komme også et tilbud om en nano læringkurs i IPR.

Online skole for Gründere

Gi dine bedrifter i oppstartsfasen alltid tilgang til å lære mer om forretningsmodellering og også de beste tipsene om de beste og rimeligste verktøyene til en oppstarts bedrift!

Modul 4 - Økonomi og Finansiering

I denne modulen inneholder elementer som: Likviditetsbudsjett, økonomiske resurrser, finansiering, ulike støtteordninger og noe om investormarkedet. 

Modul 5 - Budskap og Kommunikasjon

Denne modulen inneholder ulike elementer som: Kommunikasjonsstrategi, profilering, historieskriving, sosiale medier.

Modul 6 - Markedsføring og Salg

Denne modulen inneholder tips til presentasjoner og presentasjonsteknikk, salg& kundeservice, forhandlinger, kundeoppfølging og CRM systemer.

Et lite blikk inn i portalen

Her ser du et glimt av hvordan det ser ut på innsiden av portalen. Organisert i moduler med godt forklart video og nedlastbar fil til hvert eneste opplæringsområde.

 

This is a great place to put your CTA that you have been building towards in your video.

DISMISS MESSAGE

PRISALTERNATIVER

Litt avhengig av deres størrelse og antall entreprenører dere hjelper i deres inkubator eller næringshage, har vi designet pakker som skal passe alle nivåer.

Enkeltlisens

999,-

PER ÅR

Et års tilgang til onlinekurset

Personlig lisens

Tilgang til Ressursbank

Teknisk assistanse/service

Oppdateringer

7 dagers gratis prøveperiode for brukeren.

Ja takk. jeg ønsker tilgang!

LITEN

20.000,-

PER ÅR

Et års tilgang til onlinekurset

Inntil 20 bedrifter 

Tilgang til Ressursbank

Teknisk assistanse/service

Oppdateringer

7 dagers gratis prøveperiode for 1 bruker

Ja takk, gi oss tilgang!

MEDIUM

29.000,-

PER ÅR

Et års tilgang til onlinekurset

Inntil 30 bedrifter 

Tilgang til Ressursbank

Teknisk assistanse/service

Oppdateringer

7 dagers gratis prøveperiode for 1 bruker

Ja takk, gi oss tilgang!

STOR

49.000,-

PER ÅR

Et års tilgang til onlinekurset

30 bedrifter +  

Tilgang til Ressursbank

Teknisk assistanse/service

Oppdateringer

7 dagers gratis prøveperiode for 1 bruker

Ja takk, gi oss tilgang!